Malmin lentoaseman ystävät ry on vapaaehtoistyöhön perustuva voittoa tavoittelematon yhdistys. Jäsenmaksuista kertyvät varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen työhön Malmin lentokentän säilyttämiseksi.

Yhdistyksen jäsenenä saat kutsun yhdistyksen kokouksiin ja noin kuukausittain sähköisen uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla lentoaseman tilanteesta.

Huom! Jos olet jo entuudestaan yhdistyksen jäsen, vuotuinen jäsenmaksulaskusi lähetetään sinulle automaattisesti.

Yksityisjäsenen vuosimaksu on 20 euroa. Malmin lentoaseman ystävät ry:llä on myös yhdistys- ja yritysjäseniä. Alle 50 jäsenen yhdistyksiltä vuotuinen jäsenmaksu on 50 euroa, alle 1000 jäsenen yhdistyksiltä 100 euroa ja yli 1000 jäsenen yhdistyksiltä 150 euroa. Yritysten vuotuinen jäsenmaksu on 200 euroa, konsernijäsenmaksu 5000 euroa tai muu omavalintainen summa henkilöstömäärän mukaisesti.

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenyysilmoituksen alla olevalla nettilomakkeella. Erillistä liittymismaksua ei peritä.

Etu- ja sukunimi (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Klikkaa rasti ruutuun:

Vapaamuotoisen jäsenyysilmoituksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen info(at)malmiairport.fi tai kirjeitse osoitteeseen

Malmin lentoaseman ystävät ry
Uusi jäsenyys
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Kun jäsenyysilmoituksesi on käsitelty, saat sähköpostitse/kirjeessä yllä olevat pankkiyhteystiedot ja viitenumeron jäsenmaksuasi varten.

Jos haluat liittyä yhdistys- tai yritysjäseneksi, ilmoita yhteystiedoissa myös yhdistyksen/yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön nimi.