Malmin lentoaseman ystävät ry on vapaaehtoistyöhön perustuva voittoa tavoittelematon yhdistys. Jäsenmaksuista kertyvät varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen työhön Malmin lentokentän säilyttämiseksi.

Yhdistyksen jäsenenä saat kutsun yhdistyksen kokouksiin ja noin kuukausittain sähköisen uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla lentoaseman tilanteesta.

Huom! Jos olet jo entuudestaan yhdistyksen jäsen, vuotuinen jäsenmaksulaskusi lähetetään sinulle automaattisesti.

Yksityisjäsenen vuosimaksu on 20 euroa. Malmin lentoaseman ystävät ry:llä on myös yhdistys- ja yritysjäseniä. Alle 50 jäsenen yhdistyksiltä vuotuinen jäsenmaksu on 50 euroa, alle 1000 jäsenen yhdistyksiltä 100 euroa ja yli 1000 jäsenen yhdistyksiltä 150 euroa. Yritysten vuotuinen jäsenmaksu on 200 euroa tai omavalintainen summa henkilöstömäärän mukaisesti.

Liity jäseneksi

Paras tapa liittyä Malmin lentoaseman ystävät ry:n uudeksi jäseneksi on maksaa jäsenmaksu suoraan yhdistyksen tilille. Yhdistyksen tilinumero (IBAN) on FI03 8003 8710 0587 21 ja BIC-koodi DABAFIHH (Danske Bank). Muista mainita maksun viestikentän alussa “UUSI JÄSEN” ja sen jälkeen välttämättömät yhteystietosi:

Etunimi, sukunimi
Täydellinen postiosoite
sähköpostiosoitteesi (jäsenkirjeitä ja tulevia jäsenmaksuja varten, välttämätön jos asut ulkomailla)
puhelinnumerosi (vapaaehtoinen, emme soita kuin hätätilassa)

Jos haluat liittyä yhdistys- tai yritysjäseneksi, ilmoita yhteystiedoissa myös yhdistyksen/yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön nimi.

Voit liittyä jäseneksi myös täyttämällä jäsenyysilmoituksen alla olevalla nettilomakkeella. Erillistä liittymismaksua ei peritä. Kun jäsenyysilmoituksesi on käsitelty, saat sähköpostitse/kirjeessä yllä olevat pankkiyhteystiedot ja viitenumeron jäsenmaksuasi varten.

Etu- ja sukunimi (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen, jos asut ulkomailla)

Puhelin

Klikkaa rasti ruutuun:

Vapaamuotoisen jäsenyysilmoituksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen info(at)malmiairport.fi tai kirjeitse osoitteeseen

Malmin lentoaseman ystävät ry
Uusi jäsenyys
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi myös verkkokaupassamme. Tällöin osa jäsenmaksusta menee käsittelykuluna verkkokauppamaksut välittävälle yritykselle.