Malmin lentoaseman ystävät ry on vapaaehtoistyöhön perustuva voittoa tavoittelematon yhdistys. Jäsenmaksuista kertyvät varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen työhön Malmin lentokentän säilyttämiseksi.

Yhdistyksen jäsenenä saat kutsun yhdistyksen kokouksiin ja noin kuukausittain sähköisen uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla lentoaseman tilanteesta.

Huom! Jos olet jo entuudestaan yhdistyksen jäsen, vuotuinen jäsenmaksulaskusi lähetetään sinulle automaattisesti.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi ja kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen luonnollinen tai juridinen henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoitusta ja jonka hallitus hyväksyy.  Yksinkertaisin tapa liittyä Malmin lentoaseman ystävät ry:n uudeksi jäseneksi on maksaa jäsenmaksu. Yhdistyksen tilinumero (IBAN) on FI03 8003 8710 0587 21 ja BIC-koodi DABAFIHH (Sampo Pankki). Muista kertoa välttämättömät yhteystietosi maksun viestikentässä:

  • etunimi
  • sukunimi
  • täydellinen postiosoite
  • sähköpostiosoitteesi on suositeltava, ja välttämätön jos asut ulkomailla
  • puhelinnumerosi voit antaa halutessasi.

Yksityisjäsenen vuosimaksu on 20 euroa. Malmin lentoaseman ystävät ry:llä on myös yhdistys- ja yritysjäseniä. Alle 50 jäsenen yhdistyksiltä vuotuinen jäsenmaksu on 50 euroa, alle 1000 jäsenen yhdistyksiltä 100 euroa ja yli 1000 jäsenen yhdistyksiltä 150 euroa. Yritysten vuotuinen jäsenmaksu on 200 euroa, konsernijäsenmaksu 5000 euroa tai muu omavalintainen summa henkilöstömäärän mukaisesti. Jos haluat liittyä yhdistys- tai yritysjäseneksi, ilmoita yhteystiedoissa myös yhdistyksen/yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön nimi.

Jäsenrekisteriin kirjataan nämä tiedot asiaan liittyvää tiedotusta ja jäsentoimintaa varten. Maksamalla jäsenmaksusi hyväksyt samalla tietojesi säilyttämisen jäsenrekisterissä. Lisätietoja saa sähköpostitse info@malmiairport.fi. Poistamme tietosi pyydettäessä rekisteristämme kuukauden kuluessa pyynnöstä.

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenyysilmoituksen alla olevalla nettilomakkeella. Erillistä liittymismaksua ei peritä.

Etu- ja sukunimi (pakollinen)

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Klikkaa rasti ruutuun:

Vapaamuotoisen jäsenyysilmoituksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen info(at)malmiairport.fi tai kirjeitse osoitteeseen

Malmin lentoaseman ystävät ry
Uusi jäsenyys
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Kun jäsenyysilmoituksesi on käsitelty, saat sähköpostitse/kirjeessä yllä olevat pankkiyhteystiedot ja viitenumeron jäsenmaksuasi varten.

Jos haluat liittyä yhdistys- tai yritysjäseneksi, ilmoita yhteystiedoissa myös yhdistyksen/yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön nimi.

Yhdistys ylläpitää jäsenrekisterissään jäsenistään palveluiden ja jäsenvistinnän takaamiseksi seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Jäsenmaksutiedot

Liittymällä ja maksamalla jäsenmaksunsa jäsen hyväksyy tietojensa liittämisen tähän rekisteriin. Lisätietoa voi kysyä  info@malmiairport.fi tai yhdistyksen toimihenkilöiltä.