Eduskuntavaalit 2023: Satakunnan vaalipiiri

  • Home
  • Eduskuntavaalit 2023: Satakunnan vaalipiiri

Vaalikyselyn pääsivulle »

Vihreä liitto

Riikka Siivonen, Vihreä liitto, Satakunta, 67:

Mielestäni Malmin lentokentän alueen purkuaikomus ei ole millään tavalla hyvä asia. Jos alueelle rakennettaisiin suunnitelmien mukaan asuintaloja, tulisi alueesta samalla yksityinen ja monelta katoaisi liikkumisen mahdollisuus ja alueen luonto ja eläimet kärsisivät merkittävästi. Vaikka Malmin kenttää ei käytettäisi enää ikinä lentämistarkotukseen, sille voidaan keksiä korvaavaa käyttöä.

Alue on hyvin ainutlaatuinen luonto- ja virkistysalueena. Kalliiden ja kannattamattomien kotimaanlentojen sijaan rakennukselle tulisi keksiä muuta käyttöä luontoa rasittamatta.


Keskusta

Eeva Kalli, Keskusta, Satakunta, 101:

Malmin lentokenttä tulisi säilyttää ilmailukäytössä ja vaalia sen kulttuuriarvoiltaan ja luontoarvoiltaan ainutlaatuista aluetta.


Perussuomalaiset

Laura Huhtasaari, PS, Satakunta, 112:

Kannatan asiaanne!


Minna Koivunen, PS, Satakunta, 115:

Olen aikanaan laittanut allekirjoitukseni kansalaisaloitteeseen Malmin lentokentän säilyttämiseksi. Kannatan edelleen Malmin lentokentän säilyttämistä vähintäänkin mm. kulttuurihistoriallisten arvojen, ympäröivän luontoalueen ainutlaatuisuuden vuoksi. Lentoliikenteen koulutusta voidaan myös kehittää siellä jo lähitulevaisuudessa.