Jäseneksi

Malmin lentoaseman ystävät ry on vapaaehtoistyöhön perustuva voittoa tavoittelematon yhdistys. Jäsenmaksuista kertyvät varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen työhön Malmin lentokentän säilyttämiseksi.

Yhdistyksen jäsenenä saat kutsun yhdistyksen kokouksiin ja noin kuukausittain sähköisen uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla lentoaseman tilanteesta.

Huom! Jos olet jo entuudestaan yhdistyksen jäsen, vuotuinen jäsenmaksulaskusi lähetetään sinulle automaattisesti.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi ja kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen luonnollinen tai juridinen henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoitusta ja jonka hallitus hyväksyy. Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake, ja saat jäsenmaksulaskun sähköpostiisi!

Yksityisjäsenen vuosimaksu on 20 euroa. Ikijäseneksi pääset 200 eurolla. Malmin lentoaseman ystävät ry:llä on myös yhdistys- ja yritysjäseniä. Alle 50 jäsenen yhdistyksiltä vuotuinen jäsenmaksu on 50 euroa, alle 1000 jäsenen yhdistyksiltä 100 euroa ja yli 1000 jäsenen yhdistyksiltä 150 euroa. Yritysten vuotuinen jäsenmaksu on 200 euroa, konsernijäsenmaksu 5000 euroa tai muu omavalintainen summa henkilöstömäärän mukaisesti. Jos haluat liittyä yhdistys- tai yritysjäseneksi, ilmoita yhteystiedoissa myös yhdistyksen/yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön nimi.

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenyysilmoituksen nettilomakkeella. Erillistä liittymismaksua ei peritä.

Vapaamuotoisen jäsenyysilmoituksen voi lähettää myös kirjeitse osoitteeseen

Malmin lentoaseman ystävät ry
Uusi jäsenyys
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Kun jäsenyysilmoituksesi on käsitelty, saat sähköpostitse/kirjeessä yllä olevat pankkiyhteystiedot ja viitenumeron jäsenmaksuasi varten.

Jos haluat liittyä yhdistys- tai yritysjäseneksi, ilmoita yhteystiedoissa myös yhdistyksen/yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön nimi.

Yhdistys ylläpitää jäsenrekisterissään jäsenistään palveluiden ja jäsenvistinnän takaamiseksi seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Jäsenmaksutiedot

Liittymällä ja maksamalla jäsenmaksunsa jäsen hyväksyy tietojensa liittämisen tähän rekisteriin. Lisätietoa voi kysyä  info@malmiairport.fi tai yhdistyksen toimihenkilöiltä. Yhdistyksen tilinumero (IBAN) on FI03 8003 8710 0587 21 ja BIC-koodi DABAFIHH (Danske Bank).