Näin voit auttaa

  • Home
  • Näin voit auttaa

Malmin lentoaseman ystävät ry (MLY) on kansalaisjärjestö, joka toimii Malmin vilkkaan historiallisen lentokentän pelastamiseksi lakkautukselta ja lähiörakentamiselta. Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, jolla Malmin kentän asialle onkin saatu merkittävää julkisuutta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Allekirjoita adressi!

Allekirjoittamalla laajan kansalaisadressimme voit ottaa näkyvästi kantaa Malmin lentokentän säilyttämisen puolesta. Netittömätkin tuttavasi saat mukaan tukemaan työtämme tulostamalla adressikaavakkeen ja keräämällä siihen allekirjoituksia. Suurkiitokset avustasi!

Kerro asiasta muillekin!

Kertomalla Malmin lentokentästä tuttavillesi ja työtovereillesi voit auttaa tuomaan asialle julkisuutta. Käytä sosiaalisen median nappeja sivuillamme!

Vapaaehtoistyö

Tule mukaan ja kerro meille, mitä Sinä voisit tehdä Malmin lentokentän hyväksi! Kaikki apu on tarpeen: kahvinkeittäjä, lakimies, taiteilija, toimittaja, puhelinmyyjä, talousalan ammattilainen, insinööri, julkkis, makkaranpaistaja, graafinen suunnittelija… jatka listaa! Kerro meille, millä tavoin voisit olla avuksi tai olisitko kenties valmis auttamaan missä tahansa sekalaisessa työssä.

Jos olet kiinnostunut, ota pikimmiten yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info(at)malmiairport.fi. Viestisi käsitellään luottamuksellisesti, emmekä missään tapauksessa anna tietojasi eteenpäin.

Liity jäseneksi!

Malmin lentoaseman ystävät ry on vapaaehtoistyöhön perustuva voittoa tavoittelematon yhdistys. Jäsenmaksuista kertyvät varat käytetään kokonaisuudessaan yhdistyksen työhön Malmin lentokentän säilyttämiseksi.

Yhdistyksen jäsenenä saat kutsun yhdistyksen kokouksiin ja 1-2 kertaa vuodessa uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla lentoaseman tilanteesta.

Huom! Jos olet jo entuudestaan yhdistyksen jäsen, vuotuinen jäsenmaksulaskusi lähetetään sinulle automaattisesti. Käytäthän laskun viitenumeroa maksaessasi!

Yksityisjäsenen vuosimaksu on 20 euroa. Malmin lentoaseman ystävät ry:llä on myös yhdistys- ja yritysjäseniä. Alle 50 jäsenen yhdistyksiltä vuotuinen jäsenmaksu on 50 euroa, alle 1000 jäsenen yhdistyksiltä 100 euroa ja yli 1000 jäsenen yhdistyksiltä 150 euroa. Yritysten vuotuinen jäsenmaksu on 200 euroa.

Yksinkertaisin tapa liittyä Malmin lentoaseman ystävät ry:n uudeksi jäseneksi on maksaa jäsenmaksu. Yhdistyksen tilinumero (IBAN) on FI03 8003 8710 0587 21 ja BIC-koodi DABAFIHH (Sampo Pankki). Muista kertoa välttämättömät yhteystietosi maksun viestikentässä: etunimi, sukunimi ja täydellinen postiosoite; sähköpostiosoitteesi on suositeltava, ja välttämätön jos asut ulkomailla; puhelinnumerosi voit antaa halutessasi. (Jos haluat liittyä yhdistys- tai yritysjäseneksi, ilmoita yhteystiedoissa myös yhdistyksen/yrityksen nimi sekä yhteyshenkilön nimi.)

Yhdistyksen uudeksi jäseneksi voi liittyä myös lähettämällä yhdistyksen sihteerille vapaamuotoisen jäsenyysilmoituksen, josta selviävät etunimi, sukunimi ja täydellinen postiosoite; sähköpostiosoitteesi on suositeltava, ja välttämätön jos asut ulkomailla; puhelinnumerosi voit antaa halutessasi. Erillistä liittymismaksua ei peritä. Kun jäsenyysilmoituksesi on käsitelty, saat kirjeessä pankkisiirtolomakkeen jäsenmaksuasi varten. Jos asut ulkomailla, saat maksutiedot, joilla voit suorittaa jäsenmaksun kansainvälisenä pankkisiirtona. Jäsenyysilmoituksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info(at)malmiairport.fi tai kirjeitse osoitteeseen

Malmin lentoaseman ystävät ry
Uusi jäsenyys
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki