Palaute ja kysymykset

  • Home
  • Palaute ja kysymykset

Malmin lentoaseman toiminta on vilkasta ja välillä siitä herää kysymyksiä tai tarve antaa palautetta. Nopeiten saat asiaa eteenpäin, kun valitset oikean tahon näistä.

Lentotoiminta

Lensikö joku liian matalalla? Pörisikö lentokone kovaa? Haluaisitko tietää, mikä se kaunis hopeankiiltoinen vempele oli? Voit ottaa yhteyttä Malmin lentokenttäyhdistys ry:hyn, joka operoi kentän lentotoimintaa. Katso www.efhf.fi tai laita suoraan sähköpostia ops@efhf.fi. Lentotiedot löydät ajantasaisina http://efhf.lentoon.net/

Kentän toimitilat ja tapahtumat

Helsinki-Malmin lentoasemaa ja sen rakennuksia hallinnoi kokonaisuutena Helsingin kaupunki. Voitte kysyä lisätietoa tapahtumien järjestämisestä, tilojen vuokrauksesta, maa-alueiden vuokrauksesta ja kaavoituksesta suoraan virkamiehiltä. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Kentän tilanne

Kentän kaavoituksen, suojelun ja kehittämisen tietoa saat parhaiten liittymällä jäseneksi yhdistykseemme Malmin lentoaseman ystävät ry, http://www.malmiairport.fi/mly/jaseneksi/. Saat sitten säännöllisesti tarkempaa tietoa sähköpostitse. Uusimmat käänteet ovat www-sivuilla . Jos haluat antaa palautetta yleisesti, voit ottaa yhteyttä info@malmiairport.fi ja ohjaamme palautteen tarvittaessa oikealle taholle.

Kuvat: Sampo Kiviniemi