Klikkaamalla sivulla olevaa oranssia nappia pääset allekirjoittamaan kaikille avoimen kansalaisadressimme, joka on ollut linjoilla jo vuodesta 2001.


Huom! Muistathan adressimme ohella ennen kaikkea kuntalaisaloitteen 6466 Malmin kenttää koskevasta kansanäänestyksestä (15v täyttäneille helsinkiläisille – ja jos et ole helsinkiläinen, kerrothan siitä kuitenkin eteenpäin kaikille helsinkiläisille tuttavillesi!)


Huom! Allekirjoitathan kansalaisadressimme vain kerran, ja koko nimelläsi (etu- ja sukunimi). Pyrimme välttämään moninkertaisia allekirjoituksia. Jos olet jo allekirjoittanut, ethän kirjoita nimeäsi enää toistamiseen (myöskään käsin paperiselle adressikaavakkeelle). Näin helpotat työtämme.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, jossa on satunnaisgeneroitu www-linkki allekirjoituksesi vahvistamista varten. Allekirjoituksesi tulee näkyviin heti vahvistuksen jälkeen.

Voit halutessasi auttaa meitä lisää kertomalla nettisivuistamme ja adressistamme tutuillesi. Netittömätkin tuttavasi saat mukaan tukemaan työtämme tulostamalla adressikaavakkeen (pdf) ja keräämällä siihen allekirjoituksia. Suurkiitokset avustasi!

Selaa allekirjoituksia »