Malmin lentoaseman ystävät ry on laatinut ilmaisen näytönsäästäjän Windows-tietokoneille. Siitä löytyy yli 400 kuvaa historialliselta Helsinki-Malmin lentoasemalta. Kuvat kattavat yli seitsemän vuosikymmentä 1930-luvulta nykypäivään. Lataa näytönsäästäjän asennusohjelma koneellesi (25 MB, saatavana suomeksi ja englanniksi) ja katso, millainen aarre pääkaupungista löytyy!

Ohjeita ja kommentteja:

Näytönsäästäjä toimii Windows-versioissa 95/98/Me/NT4/2000/XP/7, mahdollisesti uudemmissakin.

Automaattinen asennusohjelma ja näytönsäästäjä ovat ilmaisia (freeware). Vähintään 1024 x 768 pikselin näyttöresoluutio on suositeltava.

Näytönsäästäjän asentamiseksi lataa tiedosto omalle koneellesi, avaa se, suorita asennusohjelma ja seuraa näytölle tulevia ohjeita. Kun asennus avaa näytönsäästäjän asetusikkunan, valitse käytettävissä olevien näytönsäästäjien listalta ”Helsinki-Malmin lentoasema -näytönsäästäjä” (”Helsinki-Malmi Airport Screensaver”), aseta näytönsäästäjän käynnistymisviive haluamaasi arvoon ja paina lopuksi ”OK”.

Käytä näytönsäästäjän poistamiseen koneeltasi Ohjauspaneelin (Control Panel) ohjelmienhallintatyökalua. Malmin lentoaseman ystävät ry:llä ei ole tarjolla teknistä tukea, mikäli näytönsäästäjä ei asennu tai toimi koneellasi. Yhdistys ei ota vastuuta mistään näytönsäästäjän asennuksesta tai käytöstä mahdollisesti aiheutuvista ongelmista.