Lex Malmia voi kannattaa vielä su 23.10. saakka

loka 10, 2016

Kansalaisaloite Malmin lentoaseman suojelemiseksi ilmailukäytössä on saavuttanut eduskuntakäsittelyyn vaadittavan kannatusmäärän ennätysajassa, alle kahdessa kuukaudessa. Keräysaikaa olisi jäljellä vielä neljä kuukautta, mutta aloite halutaan viedä eduskuntaan hyvällä aikataululla.

Kansalaisaloitteesta on uutisoitu laajalti mediassa, ja mm. Mobilisti-lehti ja Siivet-lehti ovat nostaneet asian erityisesti esille. Yleisradio, MTV ja Helsingin sanomat ovat myös kertoneet asian taustoista ja tilanteesta, samoin lukuisat maakuntamediat. Kansainvälisesti Malmin lentoaseman tilanne on herättänyt laajalti huomiota, viimeksi mm. Airports of the world -lehdessä.

Kansalaisaloitteen kannatusilmoituksia on kerätty laajalti ympäri Suomea. Nyt on aika palauttaa paperille kerätyt ilmoitukset laskentaa varten.

Lex Malmi -kannatusilmoitusten kerääminen päättyy seuraavalla aikataululla:

  • Perjantaina 21.10.2016 alla mainittuun postilokero-osoitteeseen tai Gate 1 -ravintolaan saapuneet paperilomakkeet ehtivät mukaan.
  • Sunnuntaina 23.10.2016 klo 23:59 päätetään sähköinen kannatuksen kerääminenkansalaisaloite.fi-palvelussa eli siihen asti voi vielä käydä kirjaamassa kannatuksensa pankkitunnuksilla osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2106

Täytetyt ja allekirjoitetut kannatusilmoituslomakkeet tulee toimittaa Helsinki-Malmin lentoaseman Gate1-ravintolan keräyslaatikkoon tai postitse osoitteeseen:

LEX MALMI
PL 110
02401 KIRKKONUMMI

Lisätietoja hankkeesta löytyy Lex Malmin kampanjasivuilta www.lexmalmi.fi