Malmille sähkölentokone – hanke-esittely su 4.2.2018 klo 14

helmi 3, 2018
Ilmailu muuttuu hurjaa vauhtia, ja sähkölentäminen etenee kaikkia arvioita nopeammin. Tämä saattaa vaikuttaa radikaalisti liikkumiseen kokonaisuutena. Tulevaisuuden älykäs ilmailu on tulossa nyt myös Malmille.

Malmin sähkölentokoneyhdistys ry kutsuu kiinnostuneet kuulemaan ja keskustelemaan sähkölentokoneesta. Tämä kutsu on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille MLY:n jäsenille ja muillekin.

MALMILLE on nyt mahdollista saada pohjoismaiden ensimmäinen sähkölentokone jo tämän kevään huhti-toukokuussa. Lopullinen päätös ja tilaus tehtaalle halutaan tehdä seuraavien kahden viikon sisällä.

Yhdistys järjestää keskustelutilaisuuden sähkölentämisestä kiinnostuneille Kilan kerhotalolla ensi sunnuntaina 4.2.2018 klo 14.00. Siellä sovitaan tarkemmin siitä, miten konehankintaan pääsee mukaan.

Yhdistys ehdottaa, että 5000 euron kertasijoituksella saisi elinikäisen käyttöoikeuden koneeseen. Käyttöoikeus sisältäisi enintään kaksitoista lentoa vuodessa omistajalähtöiseen omakustannehintaan.

Koneen kotipaikaksi tulee Malmin lentokenttä.

Sähkölentokoneet ovat jo nyt konkreettisesti olemassa ja sähköilmailu on totta. Lähitulevaisuudessa suunta selkeytyy ja parin vuoden kuluessa sähkömoottoreita on todennäköisesti jo matkustajakoneissakin.
Lisätietoja: