Pro Malmi 2017 -diplomit nyt saatavilla Lex Malmin edistymisen tukemiseksi

tammi 29, 2017

Olemme saaneet yhteistyökumppanimme kanssa nyt järjestettyä Lex Malmin luovutuksen eduskunnan puhemiehelle ja 8.2.2017. Luovutuksen jälkeen järjestetään lehdistötilaisuus ja möyhemmin asia etenee eduskunnan suureen saliin lähetekeskusteluun ja sieltä valiokuntakäsittelyyn. Jatkamme työtä kansanedustajien tapaamiseksi ja tiedon jakamiseksi.

Pääaiheita Malmi-asisasa ovat ilmailun tulevaisuus, Helsinki-Vantaan kasvun takaaminen, kulttuurihistoria (perustuslaki 20§) ja siviiliajan huoltovarmuus. Myös lentoaseman ylikunnallinen merkitys on merkittävä. Se antaa perustuslaillisen valtuutuksen säätää asiasta laki.

Toukokuussa 15.5. Europa Nostran delegaatio vierailee Malmilla Placido Domingon johdolla. Sunnuntaina 28.5.2017 tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta Mathias Rustin rauhanlennosta Malmilta Moskovan Punaiselle torille, ja tuona viikonloppuna Malmilla järjestetään Fly In -tapahtuma ilmailijoille ja ilmailusta kiinnostuneille.

15 vuoden ajan tehdyn vapaaehtoistyön tueksi on tänä kriittisenä hetkenä hankittu asiantuntija-apua, joka on osoittautunut erinomaiseksi.

Kaiken tämän järjestämiseen tarvitaan rahaa. Apu on nyt tarpeen enemmän kuin koskaan ennen ja se on välttämätöntä, että Lex Malmi voidaan käsitellä parhaalla mahdollisella tavalla eduskunnassa. Toiminnan rahoituksen varmistamiseksi myymme verkkokaupassa Malmin lentoaseman ystävien jäsentuotteita kaikille Malmin ilmailukäytössä säilyttämistä tukeville.

Uusin tuotteemme on Suomen 100-vuotisen juhlavuoden kunniaksi lanseerattu Pro Malmi -diplomi.

Pro Malmi -diplomilla voit osoittaa tukesi Malmin lentoaseman säilyttämiselle ilmailukäytössä, sen kulttuurihistorian vaalimiselle ja toiminnan kehittämiselle jatkossakin. Voit hankkia diplomin itsellesi tai lahjaksi toiselle Malmin lentoaseman ystävälle.

Diplomi osoittaa saajansa olevan Malmin säilyttämistä kannattava hyväntekijä. Saat diplomin sähköisenä ja voit julkaista sen vapaasti www-sivuillasi. Perusdiplomin saat halutessasi tilata erikseen myös painettuna, muut diplomit toimitetaan sekä sähköisesti että painettuna noin viikon kuluessa tilauksesta. Hopea-, Kulta- ja Platinadiplomeihin on valmistettu myös erityissarja Malmi Air Force -hihamerkkejä, jotka saa vain diplomin ostanut.

Tarkemmat tiedot diplomeista löydät osoitteesta http://malmiairport.fi/promalmi/