Puolueille toimitettu tietoa välitettäväksi Malmin lentoasemasta ja Lex Malmi -kansalaisaloitteesta

syys 7, 2016

Kaikille eduskuntapuolueille on lähetetty lisätietoa eduskuntakäsittelyyn tulossa olevasta kansalaisaloitteesta. Alla oleva viesti on lähetetty Keskustan, Kokoomuksen, Perussuomalaisten, Vasemmistoliiton, Sosialidemokraattien, Vihreiden, Kristillisdemokraattien ja Ruotsalaisen kansanpuolueen puoluetoimistoihin ja puheenjohtajille:

Arvoisa puolueväki,

10.8.2016 julkistettiin kansalaisaloite, joka tähtää lakiin Malmin lentokentän säilyttämisestä ilmailukäytössä. Asiasta on keskusteltu laajalti, ja sillä on valtakunnallinen merkitys.

Haluamme välittää tiedon kansalaisaloitteesta perusteluineen organisaationne tietoon. Pyydämme välittämään tämän viestin linkkeineen paikallisyhdistyksillenne arviontia ja kannan muodostamista varten.

Mikäli ette tätä voi tai halua tehdä, pyydämme ilmoittamaan niin että osaamme olla suoraan yhteydessä paikalliselle tasolle.

Kansalaisaloitetta on kannattanut kuukaudessa runsaat 33000 suomalaista. Lakiehdotuksen toteutumiseen tarvittava 50 000 kannattajan määrä tulee täyttymään syksyn aikana.

Helsingin kaupunki on juuri julkaissut tutkimuksen lentoaseman kulttuurihistoriasta,

http://www.uuttahelsinkia.fi/sites/default/files/osion_artikkelisivun_osa/liitetiedostot/160823_malmi_yhs_kevyt.pdf

Alinna listattuna paljon lisää tietoa päätöksenteon tueksi.

Kansalaisaloite sisältöineen:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2106

Kannatusilmoitusten keruupaketti:

http://www.malmiairport.fi/osallistu-lataa-ja-tulosta-lex-malmi-kerayksen-lomakkeet/

 

Linkit muihin verkkosivuihin